Föreläsning


Mia på scen

Det är enkelt, men inte lätt

Förändring som faktiskt är förbättring – föreläsningar som ger resultat!

Mia tillbringar mest tid med att hjälpa företag och organisationer att ta sig till nästa nivå, men hon föreläser regelbundet på större öppna konferenser där deltagarna får inspiration och användbara verktyg att ta med sig till sina organisationer för att arbeta vidare med sina utmaningar.
Hon baserar sina föreläsningar på fakta från hjärnforskning – vilka framgångsfaktorer som är viktiga i förändring och hur vi kan göra för att ta det till mer än bara en vilja, att verkligen se till att det blir av! Mia delar med sig av sina egna erfarenheter och beprövade verktyg – enkla för dig att sen tillämpa i din organisation.

Uppgradera!

Hon lär oss att ”uppgradera” – att använda allt bra vi redan har, förfina och förbättra för att därigenom skapa bestående förbättring och resultat – och att dessutom vara förberedd att stå pall för morgondagens utmaningar! Du har säkert senaste mobilen och uppdaterad med senaste versionen.. men hur ser det ut med ledarskapet, tänket, kulturen hos er? Hänger ni med i utvecklingen eller använder ni gårdagens metoder för morgondagens utmaningar?

Det är en djungel att navigera rätt i alla teorier och best practices och det är just här som Mia kommer till sin rätt. Med sin höga kapacitet och förmåga att se samband kan hon enkelt förklara insikter och verktyg som gör er till vinnare.

Är ni redo att uppgradera?

Är ni redo att uppgradera?

Att leda i förändring

Följ med på en föreläsning i högt tempo, en föreläsning full av konkreta tips om hur du gör – dessutom förpackat enkelt och tydligt så du bara längtar efter att få testa själv! Hur kan jag som ledare navigera i dagens snabbrörliga miljö och hur kan vi odla en kultur som ger resultat?

 

Leda i alla lägen

Det blir svårare och svårare med ledarskap då vi arbetar mer och mer i globala team och organisationer, där vi

  • inte träffar våra medarbetare fysiskt
  • inte delar samma modersmål utan får kommunicera på ett sekundärt språk
  • inte delar samma kulturella värderingar

Hur gör man för att överbrygga alla dessa hinder?

 

Alla företag och organisationer är unika och därför anpassas föreläsningen med de exempel som ligger er närmast. För ytterligare effekt rekommenderas att följa upp med en workshop där vi arbetar mer ingående med era utmaningar så att ni får ut största möjliga långvariga effekt av insatsen. Föreläsningar och workshops passar lika bra på er planeringsdag som för en avdelning som vill få team att synka åt samma håll.