Mötesledare


Känner du igen dig?

Du har kalendern full av möten, men du känner ingen energi inför möten?

Du har svårt att få med dig deltagarna och få samsyn?

 

Finns bara tre anledningar att ha möte

Vilken färg är det på ditt möte?

Dags att mötas?

Har det gått slentrian i era möten? Dags att mötas på ett nytt sätt? Jag har faciliterat tusentals möten i många länder och kulturer. Vi lever i en värld som blir mer globaliserad och mångfacetterad för varje dag och därmed växer utmaningarna att mötas på lika villkor.

Hur kan vi anamma dagens teknik i våra möten utan investeringar?

Jag tar gärna en diskussion om hur era möten kan uppgraderas till att innehålla mer engagemang och bli möten man minns. Kanske behöver ni ta in en extern mötesledare för ett specifikt möte. Kanske behöver ni uppgradera er verktygslåda eller ge era anställda förutsättningar till bra möten i form av kortare utbildningar.

 

Vi minns aktiva möten bäst

Vad minns vi efter våra möten?

Om Mötesledaren
Mia Liljeberg har lång internationell erfarenhet från roller som chef och projektledare, då hon har arbetat och bott i alla världsdelar och hanterat flertalet distribuerade team.
Hon lär ut tekniker för att lyckas och vilka fallgropar man absolut ska undvika för att lyckas med modernt ledarskap.
Mia varvar teori, praktiska exempel med interaktiva övningar och ni får med er verktyg för att ta ert team till en ny nivå.
Hon är föreläsare och utbildare inom kommunikation och ledarskap utifrån hjärnforskning, och inspirerar på ett enkelt och kunnigt sätt med innovativa verktyg. För specifika moduler använder Ponteo sitt nätverk av erfarna utbildare och föreläsare.