Rådgivning och konsulttjänster


Fotograf Tommy Jansson

Fotograf Tommy Jansson

En förändring sker inte över en natt. Jag tror inte på att ta in konsulter som gör jobbet. Det får en kortsiktig effekt. För bästa effekt så ger jag er verktygen och följer er på vägen för att ni ska uppgradera till nästa nivå.

Ni kanske står inför ett större förändringsprogram, hörde jag digitalisering?

Ni kanske är mitt i en förändringsresa och vill ha bekräftelse att ni är på rätt väg och hur ni kan stärka förankringen. Eller ni kanske genomfört en förändring, hopslagning, outsourcing, omorganisering och det blev inte riktigt så bra som ni hade hoppats på.

 

Varför välja Mia när det finns hundratals konsulter?

Att anlita konsulter är dyrt, men ni betalar för att få rätt information för rätt syfte vid rätt tillfälle. Jag tror på att ge er mervärde i form av att jag håller mig uppdaterad på marknaden om vad som händer inom forskning, vilka framgångsrika case som finns och vad som är tillämpbart på vilket sätt. Jag sätter av mycket tid och pengar på egen utveckling, utbildningar, efterforskning etc för att kunna erbjuda er det ni behöver och inte ska få gammal skåpmat.

 

3 skäl att anlita Mia Liljeberg för att hjälpa er:

Varför ni ska anlita Mia Liljeberg

Varför ni ska anlita Mia Liljeberg

J

ag blir ofta tillfrågad när ett företag behöver göra en förändring i organisationen som innefattar såväl föreläsningar, workshops, mötesledning, planering och uppföljning. Jag skräddarsyr ett lösningspaket som innehåller komponenter från mitt egna ramverk såväl som best practices på marknaden. Ni betalar konsulter för att de ska hålla sig ajour åt er.