OM MIA

Förändring av kultur eller kultur av förändring?

Om Mia Liljeberg


​​​​​​​Det går fort nu och möjligheter dyker upp lika snabbt som lönsamma affärer försvinner.  Det gäller att hänga med i svängarna. Mia Liljeberg guidar er med spaningar och egna aningar, erfarenheter och beprövade verktyg.

Mia Liljeberg har lång internationell erfarenhet från roller som chef och projektledare, då hon har arbetat och bott i alla världsdelar och även hanterat flertalet distribuerade team.
Hon lär ut sina ledarskapstekniker för att lyckas och vilka fallgropar man absolut ska undvika för att lyckas med förändringar.
​​​​​​​
Hon är globetrotter från barnsben då hon redan som 3-åring bytte land i samband med att hon hamnade på barnhem. Nyfiken på världen har lett henne till att besöka mer än 100 länder, arbetat i 20 av de och bott i 10 av dem. 
​​​​​​​
Hennes fokus inom förändringsledning gör att hon vidareutbildar sig ständigt inom kommunikation, ledarskap och hjärnforskning. Hon inspirerar på ett enkelt och kunnigt sätt med innovativa verktyg. För större uppdrag anlitas erfarna utbildare och föreläsare ur partnernätverket. 

Hon gör uppdrag på såväl engelska som svenska. 


Kontakta henne på mia at mialiljeberg.com eller på hennes mobil: +46701440036.

Kontakt information
  Ring på  (0701) 44 00 36
  mia @ mialiljeberg . com
   Stockholm, 
​​​​​​​
My Image